Servicii și prețuri

Proiectul complet de amenajare interioară cuprinde: Conceptul, Planurile 2D, Selecția tuturor elementelor pentru fiecare încăpere, Stereotomii și Simulări 3D

1.Stabilirea Conceptului presupune o discuție telefonică/întâlnire în urma căreia se definește tema de proiectare și direcțiile de lucru. În această etapă se stabilește bugetul, se aprobă, se semnează contractul și se achită avansul. Proiectul complet de amenajare se calculează pornind de la 150 lei/mp.

2.După achitarea avansului, Conceptul se prezintă sub formă de colaj de imagini și/sau obiecte care să surprindă atmosfera și stilul amenajării propuse, împreună cu un plan de mobilare (2D) – piese de mobilier și organizarea în spațiu. Acceptarea Conceptului va fi obligatorie pentru continuarea proiectului.

Planul electric se va realiza după aprobarea planului de mobilare și împărțire spații.

3.Principalele elemente de amenajare vor fi prezentate sub forma unor planșe și vor cuprinde: finisaje pentru pardoseli și pereți, corpuri de iluminat și electrice, piese de mobilier gata făcute sau la comandă, textile (draperii, perdele, covoare), decorațiuni și accesorii.

4.După aprobarea elementelor principale ale amenajării, vor fi pregătite Stereotomiile (gresie, faianță, placări pereți, profile decorative, etc.) și schițe detaliate pentru mobilierul la comandă.

5.Simulările 3D vor fi realizate numai după aprobarea planșelor cu principalele elemente de amenajare interioară și cuprind 3 ipostaze/cameră. Renderul 3D se realizează o singură dată și se acceptă o singură modificare per element de amenajare interioară.

Alte servicii cuprinse în proiectul complet de amenajare: 1 x întâlnire în etapa stabilirii Conceptului, 2 întâlniri în modificarea/aprobarea Conceptului, 3 întâlniri pe parcursul implementării proiectului (implementare finisaje, montaj mobilier, finisare și predare finală).

Sesiunile de shopping se calculează separat, 200 lei/sesiune (nu mai mult de 3 ore). Acestea presupun stabilirea exactă (oră, zi) a max. 2 magazine de profil.

Simulările 3D la cerere (alte ipostaze decât cele incluse în proiectul complet) se vor calcula separat, 400 lei/oră.

Proiectele punctuale de amenajare interioară, (de ex. amenajare doar bucătărie/baie/cameră copil etc.) se vor calcula pornind de la 150 lei/mp.

Proiectul complet detaliat mai sus nu conține în niciun mod o eventuală amenajare exterioară, cu excepția teraselor acoperite/neacoperite sub 15 mp.

Ședința de consiliere, independentă de proiectul de amenajare exemplificat mai sus, în mod fizic sau online, este de 600 lei, durata maximă de 3 ore.

Proiectele care exclud una sau mai multe din etapele unui proiect de amenajare complet se vor calcula prin negociere directă, pornind de la prețurile afișate mai sus.

Alte servicii: design de produs, web design, consultanță marketing și promovare.